Velkommen til Fortrolighedspolitik

Introduktion

Denne politik gælder for vores websteder, programmer, produkter eller tjenester, der indeholder et link til denne politik eller ikke har en særskilt fortrolighedspolitik (samlet vores "Tjenester").

Formålet med denne fortrolighedspolitik er at give dig en bedre forståelse af:

  • hvilke oplysninger, vi indsamler;
  • hvordan vi bruger disse oplysninger;
  • hvordan disse oplysninger deles;
  • dine rettigheder; og
  • andre nyttige anliggender angående fortrolighed og sikkerhed.

Vi håber, at du tager dig tid til at gennemlæse denne politik. Det er vigtigt at vende tilbage til denne politik jævnligt for at kontrollere for opdateringer. Hvis vi foretager ændringer, som vi mener er vigtige, giver vi dig besked ved at anbringe en meddelelse på den relevante tjeneste og/eller ved at kontakte dig ved hjælp af andre metoder, f.eks. via e-mail.

Hvem er den dataansvarlige?

Den Paddy Power Betfair-dataansvarlige er Power Leisure Bookmakers Limited Power Tower, Belfield Office Park, Beech Hill Road, Clonskeagh, Dublin 4, D04V972.

Og hvad med Data Protection Officer, eller er det DPO?

Ja, Paddy Power Betfair har udnævnt en tilsynsførende for databeskyttelse ("DPO"). Vores DPO kan kontaktes på dataprotection@paddypowerbetfair.com, vores kundeserviceteam vil være dit første kontaktpunkt, hvis du ønsker at håndhæve dine rettigheder. Se afsnittet "Dine rettigheder" nedenfor.

Oplysninger, som vi indsamler

Når du bruger vores tjenester, indsamler vi følgende typer oplysninger:

Oplysninger, som du giver os:

Vi indsamler oplysninger om dig, når du åbner en konto på en af vores tjenester. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til, dit navn, postadresse, e-mailadresse, telefonnummer, oplysninger om betalingskort og andre oplysninger, som kan rekvireres hos dig med henblik på registrering og/eller fortsat brug af vores tjenester.

Vi kan også indsamle oplysninger fra dig, hvis du anmoder om oplysninger eller kundesupport.

Yderligere oplysninger, som indsamles:

Vi kan også indsamle følgende oplysninger:

  1. Navn, kontaktoplysninger og beskeder, hvis du kontakter os eller deltager i en undersøgelse, konkurrence eller kampagne;
  2. detaljer som f.eks. trafikoplysninger, lokaliseringsoplysninger og andre kommunikationsdata (herunder IP-adresse og browsertype) indsamlet gennem din brug af tjenesterne;
  3. enhedsoplysninger, herunder den unikke enhed, der er blevet identificeret;
  4. besøgte sider og set indhold, links og knapper, du klikkede på, URL-adresser, du besøgte før og efter din brug af vores tjeneste. Du kan finde flere oplysninger om cookies og hvordan du administrerer dem ved at se vores politik for cookies
  5. information og kommunikation i fora på websteder, herunder chatrum og opslagstavler, profilkommentarer, udfordringer i spillet og chatbeskeder med spiloperatører eller andre brugere;
  6. din betting, gaming, udbetalinger, betalinger, betalingsmetode og andre kontotransaktioner – disse bliver rutinemæssigt analyseret for at hjælpe os med at forbedre de tjenester, vi leverer til dig;
  7. dine telefon- eller live chat-samtaler – enten for at placere et spil eller et opkald til kundeservice;
  8. dit svar på marketingkampagner fra os eller via vores tredjeparter, dvs. åbne/klik på sådanne e-mails;
  9. din profil på sociale medier (navn, profilbillede og andre oplysninger, du stiller til rådighed for os), når du opretter forbindelse til eller kontakter os via en konto på sociale medier;
  10. oplysninger udledt af profileringsaktivitet (se nedenfor); og
  11. oplysninger fra tredjeparts databaser med henblik på at overholde vores lovmæssige forpligtelser.

Tredjepart og offentligt tilgængelige kilder

De personlige oplysninger, vi opbevarer om dig, kommer ikke altid direkte fra dig. Vi kan også indsamle oplysninger fra tredjeparter som f.eks. vores partnere, serviceudbydere og offentligt tilgængelige websites (f.eks. sociale medieplatforme) for at overholde vores lovmæssige forpligtelser og tilbyde tjenester, som vi mener kan være af interesse, for at hjælpe os med at vedligeholde datanøjagtighed og levere og forbedre tjenesterne.

Hvis du logger på et af vores produkter gennem Facebook, giver Facebook os nogle af dine Facebook-brugeroplysninger. Vi kan bruge disse oplysninger i forbindelse med vores registreringsproces og markedsføre vores produkter og tjenester til dig på Facebook.

Cookie-kollektion

Vi indsamler browser- og cookie-oplysninger, når du første gang navigerer på vores websteder. Vi bruger cookies til at give dig en bedre kundeoplevelse og til at give adgang. Visse cookies giver dig mulighed for at forlade og komme ind på vores websteder igen uden at skulle indtaste din adgangskode. Dette vil blive overvåget af en webserver. Du kan finde flere oplysninger om brugen af cookies, hvordan du kan styre deres anvendelse, og oplysninger vedrørende vores internetbaserede og mobile annoncering, og se vores politik om cookies her

.

Hvordan bruger vi disse oplysninger

Vi behandler personlige oplysninger til disse tjenester- og forretningsmæssige formål:

  • Kontoopsætning, kontrol og styring: Vi anvender personlige oplysninger såsom dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og oplysninger om din enhed for at konfigurere og administrere din konto, yde teknisk support og kundesupport og træning, til at bekræfte din identitet, behandle betalingsoplysninger og sende vigtige konto- og serviceoplysninger. For at tillade hurtigere kontoregistrering bør du åbne en spillekonto hos et andet selskab i koncernen (hvis du f.eks. åbner en konto hos Paddy Power, bruger vi de bekræftelsesdokumenter, der er indsendt til Betfair, til at overholde vores juridiske og lovmæssige forpligtelser).

    Som en betingelse for at bruge vores tjenester, vil vi bede dig om at dele din nøjagtige geolokation, så vi kan sikre, at vi er autoriseret til at levere tjenesterne til dig i dit lokalområde. Ovennævnte behandling er påkrævet for at vi kan levere tjenesterne til dig i henhold til vores vilkår og betingelser.

    For at bekræfte din alder og nøjagtigheden af dine registreringsoplysninger, herunder videregivelse af sådanne oplysninger til tredjeparter, f.eks. finansielle institutioner og tredjeparts reference-agenturer. Dette er påkrævet for at vi kan overholde vores lovmæssige forpligtelser.

    Vi bruger muligvis også personlige oplysninger til at håndhæve vores vilkår og betingelser.
  • Tilpasning: Vi bruger personlige oplysninger til at levere og foreslå skræddersyet indhold for at tilpasse din oplevelse med vores tjenester. Dette er en behandling, der er nødvendig med henblik på vores legitime interesser i forbindelse med levering eller præsentation af relevant indhold til vores kunder.
  • Marketing og events: Med forbehold for eventuelle præferencer, som du har givet udtryk for (hvis relevant), bruger vi personlige oplysninger til at levere marketing- og event-kommunikation til dig på tværs af forskellige platforme, såsom e-mail, telefon, sms, direct mail, online, push-notifikation eller på anden måde. Vi vil gøre dette i løbet af dit forhold til os og, medmindre andet specifikt anvises af dig, i et rimeligt tidsrum efter forholdet er afsluttet, for at kunne informere dig om produkter, tjenester, kampagner og tilbud, som vi mener kan være interessante for dig.

    Hvis vi sender dig en e-mail eller en SMS, vil den indeholde en vejledning i, hvordan du kan fravælge at modtage disse markedsføringsmaterialer i fremtiden. Du kan også administrere dine informationer og opdatere dine markedsføringspræferencer via fanen "Min konto", når du logger på din konto. Der kan gå op til 48 timer, før dine ændringer af dine markedsføringspræferencer kan behandles fuldt ud. Husk, at selv om du har fravalgt at modtage markedsførings-e-mails, kan vi stadig sende dig vigtige serviceoplysninger relateret til dine konti og abonnementer.

    De fleste browsere og programmer giver dig også mulighed for at styre indstillinger for notifikationer. Når du f.eks. downloader vores spilleapp til IOS for første gang, bliver du bedt om at tillade eller blokere for meddelelser fra vores applikation. Se venligst dine browser/app-indstillinger for at få flere oplysninger.

    Vi vil fra tid til anden sende dig marketingmateriale, der er af særlig interesse for dig, baseret på din adfærd, dvs. dine spil og andre aktiviteter, tendenser og interesser. Disse reklamebudskaber vil give dig oplysninger om produkter, tjenester, aktive kampagner eller tilbud, som gælder for dig, fra ethvert selskab i koncernen (herunder, men ikke begrænset til, Paddy Power, Betfair, Timeform, Sportsbet og TVG) og oplysninger om produkter og tjenester leveret af vores udvalgte partnere og tredjeparter.

    Medmindre vi bruger dine personlige oplysninger til marketingsformål på grundlag af dit forudgående skriftlige samtykke og med forbehold for eventuelle fravalgspræferencer, du giver os i forbindelse med elektronisk marketingskommunikation, behandler vi personlige oplysninger til marketingsformål som nødvendige med henblik på vores legitime interesser med hensyn til at fremme vores produkter og tjenester.

    Vi udgiver muligvis spilleres aliasser og/eller chatnavne sammen med eventuelle gevinster og præmier modtaget på vores websteder, i overensstemmelse med vores legitime interesser.
  • Risikostyring: For at levere tjenesterne til dig og af hensyn til vores legitime formål, behandler vi dine personlige data til vurdering og håndtering af risici for vores virksomhed.
  • Visning og måling af annoncer og tjenester: Vi anvender en kombination af de indsamlede oplysninger såsom reklamecookies, din e-mailadresse og din aktivitet på stedet for at vise dig målrettede og relevante reklame på et udvalg af whitelistede websteder på internettet og sociale medier. Disse oplysninger kan også bruges til at måle og analysere effektiviteten og rækkevidden af disse annoncer, hvilket kan hjælpe os med at forbedre og forfine vores markedsføringsstrategi i overensstemmelse med vores legitime interesser.
  • Undersøgelser og meningsmålinger: Hvis du vælger at deltage i en undersøgelse eller en afstemning, kan alle de personlige oplysninger, du giver os, bruges til markedsføring eller markedsundersøgelser i overensstemmelse med vores legitime interesser.
  • Diagnosticering, forskning og udvikling: Vi bruger personlige oplysninger til interne forsknings- og udviklingsformål, til at diagnosticere systemproblemer for at administrere vores websteder, til at forbedre og teste funktionerne i vores tjenester og til at udvikle nyt indhold, produkter og tjenester. Til at udføre test og analyse. Denne behandling er nødvendig for formålet med vores legitime interesser.
  • Chatrum, meddelelser og community-fora: En række af vores tjenester tilbyder funktioner, herunder chatrum, meddelelsestjenester og community-fora for at fremme samarbejde, peer-forbindelse, spil og informationsudveksling. Afhængigt af tjenesten vil de personlige oplysninger, du vælger at poste, dele, uploade eller gøre tilgængelige, være offentlige og synlige for andre brugere af disse tjenester. Du bør aldrig udgive eller dele fortrolige oplysninger eller oplysninger, der vedrører andre, medmindre du har tilladelse til det. Vi kan bruge de oplysninger, du videregiver i fællesskabet og i event-profiler og fora, til at tilpasse din oplevelse og til at anbefale indhold og peer-forbindelser. Disse tjenester kan have deres egne vilkår for anvendelse og, hvor det er hensigtsmæssigt, deres egne erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Lovmæssige forpligtelser: Det kan være nødvendigt for os at bruge og gemme personlige oplysninger af juridiske årsager, såsom forebyggelse, afsløring eller efterforskning af en forbrydelse; eller bedrageri. Vi kan også bruge personlige oplysninger til at overholde vores interne og eksterne revisionskrav, informationssikkerhed eller andet, som vi ellers tror, er nødvendigt eller relevant: (a) i henhold til gældende lovgivning, som kan omfatte love uden for dit bopælsland; og (b) at reagere på anmodninger fra domstole, politi, myndigheder og andre offentlige myndigheder, som kan omfatte sådanne myndigheder uden for dit hjemland.
  • Profilering: I overensstemmelse med vores legitime interesser, som beskrevet nedenfor, eller for at overholde vores juridiske forpligtelser, udfører vi profilering og analyse baseret på dine positionsdata, alder, spilaktivitet, interesser og adfærdsmønstre til følgende formål:
    1. Kundesegmentering for at tilbyde dig skræddersyede produkter og tjenester og mere relevante markedsføring. For eksempel, hvis størstedelen af dine spil placeres på hestevæddeløb, vil vi bestræbe os på primært at sende dig marketingsmateriale relateret til hestevæddeløb;
    2. Risiko- og handelsanalyse; og
    3. Licensering og juridiske forpligtelser, f.eks. Ansvarligt Spil, Foranstaltninger mod hvidvask af penge, aldersbekræftelse, forebyggelse af svindel og for at sikre integriteten af sportsbegivenheder.
  • Andre formål: Vi kan være nødsaget til at bruge og gemme personlige oplysninger med henblik på: forebyggelse af tab, og for at beskytte vores rettigheder, fortrolighed, sikkerhed, ejendom eller andre personer i overensstemmelse med vores legitime interesser.

Hvordan bliver oplysningerne delt?

Dine personlige oplysninger kan overføres eller videregives til ethvert selskab i koncernen eller, under overholdelse af passende aftale, til tredjeparter, med henblik på behandling af personlige oplysninger baseret på vores instruktioner og i overensstemmelse med denne politik og eventuelle andre relevante fortroligheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

Inden for gruppen:

Enhver henvisning til "Koncernen" i denne politik omfatter Paddy Power Betfair plc og alle eller nogen af dets direkte eller indirekte datterselskaber, joint venture-partnere og deres tilknyttede selskaber overalt i verden, der måtte findes på et givent tidspunkt, herunder, men ikke begrænset til, Paddy Power, Betfair, Timeform, Sportsbet og TVG. Ethvert medlem af Paddy Power Betfair plc kan, inden for gruppen og med sine rådgivere, bruge og dele de oplysninger, de udleverer, og andre oplysninger, der ligger om dig, til følgende formål:

  • Oprettelse af en konto, bekræftelse og administration;
  • Marketing og events;
  • Risikostyring; og
  • Lovmæssige forpligtelser.

Vores tredjeparts tjenesteudbydere og samarbejdspartnere:

Koncernen kan, fra tid til anden, engagere pålidelige tredjeparter til at behandle dine oplysninger for at yde os tjenester på globalt plan, herunder kundesupport, informationsteknologi, betalinger, salg, marketing, dataanalyse, forskning og undersøgelser. Som en del af vores aftaler med vores partnere kan vi være nødsaget til at dele dine oplysninger med henblik på beregning af gebyrer og tilgodehavender.

Tredjeparter af juridiske årsager:

Vi deler kun personlige oplysninger, hvis vi mener, det er nødvendigt, f.eks.:

  • For at overholde juridiske forpligtelser og reagere på anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder politiet og andre offentlige myndigheder, som kan omfatte sådanne myndigheder uden for dit hjemland;
  • I tilfælde af en fusion, salg, omstrukturering, opkøb, joint venture, overdragelse, overførsel eller anden form for afhændelse af alle eller en del af vores forretning, aktiver eller aktier (herunder i forbindelse med konkurs eller lignende); og
  • For at beskytte vores rettigheder, brugere, systemer og tjenester.

Lovgivende eller sportslige organer

Dine personlige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, dine registreringsoplysninger, spilhistorik, registrering af betalinger, enhedsoplysninger osv. kan også videregives til ethvert lovgivende eller sportsligt organ (som koncernen har aftaler med(aftalememoranda eller "hensigtserklæringer") vedrørende deling af sådanne oplysninger) i forbindelse med sikring af integriteten eller håndhævelsen af reglerne for en sport eller spil og/eller forebyggelse og opklaring af kriminalitet, og hvor gruppen mener, der er begrundet mistanke om, at du kan være involveret i en overtrædelse af sådanne regler eller lovgivning, har kendskab til en overtrædelse af sådanne regler eller af loven eller på anden måde udgør en trussel mod integriteten af den relevante sport eller spillet – baseret på vores vurdering af din spiladfærd eller baseret på oplysninger, som udleveres til os af et lovgivende eller sportsligt organ. Disse organer kan derefter bruge dine personlige oplysninger til at undersøge og træffe afgørelse om sådanne overtrædelser i overensstemmelse med deres egne procedurer.

Internationale overførsler

Paddy Power Betfair plc driver virksomheder i flere retskredse, hvoraf nogle ikke er beliggende i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Lande uden for EØS har ikke altid en stram databeskyttelseslovgivning. Hvor vi overfører personlige oplysninger fra EØS til andre lande, hvor gældende lov ikke har samme niveau af databeskyttelse som i dit hjemland, vil vi yde et passende niveau af databeskyttelse. Vi bruger f.eks. godkendte kontraktklausuler, koncerninterne aftaler og andre foranstaltninger, der skal sikre, at modtagerne af dine personlige oplysninger beskytter dem. Vi tager skridt til at sikre, at de oplysninger, vi indsamler, behandles i henhold til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og kravene i gældende love, uanset hvor dataene er placeret. Kontakt os nedenfor, hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Dine rettigheder

Under den generelle databeskyttelseslovgivning har du som registreret dataemne en række rettigheder, som er beskrevet nedenfor. Nogle af disse gælder kun under særlige omstændigheder og kvalificeres i flere henseender af undtagelser i lovgivningen om databeskyttelse. I vores svar på din anmodning gør vi dig opmærksom på, hvis vi henholder os til sådanne undtagelser.

  • Adgang til personlige oplysninger: Du har ret til at anmode om en kopi af de personlige oplysninger, vi opbevarer om dig. Hvis du ønsker at fremsætte en sådan anmodning, bedes du se afsnittet Kontakt os for at få oplysninger om, hvordan du kontakter os. Du skal give os tilstrækkelige oplysninger til at identificere dig samt alle andre relevante oplysninger, der med rimelighed kan hjælpe os med at imødekomme din anmodning. Din anmodning vil blive behandlet hurtigst muligt.
  • Rettelse af personlige oplysninger: Du kan bede os om at rette og korrigere eventuelle personlige oplysninger, vi behandler om dig, som er forkerte. Vi forsyner dig med kontoindstillinger og værktøjer for at få adgang til oplysninger, der er knyttet til din konto.
  • Ret til at tilbagekalde dit samtykke: Hvor vi har henholdt os til dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke.
    Hvis du vil fravælge marketing, kan du benytte fravalgslinket, der findes i den marketingskommunikation, du modtager fra os. For andre marketingspræferencer kan du besøge fanen Min konto, når du logger på din konto eller "Kontakt os" for den relevante tjeneste.
  • Ret til sletning: Denne rettighed giver dig mulighed for at hente dine personoplysninger, som du har givet os dit samtykke til eller som var nødvendige for at vi kan tilbyde dig vores produkter og tjenester, i et format, der gør det muligt at overføre personoplysninger til en anden virksomhed. Du kan have ret til, at dine personlige oplysninger bliver overført af os direkte til en anden organisation, hvis dette er teknisk muligt.
  • Retten til dataportabilitet: This right allows you to obtain your personal data that you have provided to us with your consent or which was necessary for us to provide you with our products and services in a format which enables you to transfer that personal data to another organisation. You may have the right to have your personal data transferred by us directly to the other organisation, if this is technically feasible.
  • Retten til at begrænse behandlingen af personoplysninger: Du har ret til under visse omstændigheder at anmode om, at vi udsætter vores behandling af dine personlige oplysninger. Hvor vi udsætter vores behandling af dine personlige oplysninger, vil vi stadig have tilladelse til at opbevare dine personoplysninger, men enhver anden behandling af disse oplysninger kræver dit samtykke, med forbehold for visse undtagelser.
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger: Du har ret til at gøre indsigelse mod vores brug af dine personlige data, der behandles på grundlag af vores legitime interesser. Men vi kan fortsætte med at behandle dine personlige oplysninger på trods af din indsigelse, hvor der er vægtige legitime grunde til at gøre dette, eller hvor vi skal behandle dine personlige oplysninger i forbindelse med nogle juridiske krav.
  • Rettigheder i forbindelse med automatiseret beslutningstagning og profilering: Du har ret til ikke at være undergivet afgørelser, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling (uden menneskelig medvirken), såfremt den pågældende afgørelse medfører en retsvirkning eller på anden måde væsentligt påvirker dig. Denne ret betyder, at du kan anmode om, at vi involverer en af vores medarbejdere eller repræsentanter i beslutningsprocessen. Vi er overbeviste om, at vi ikke træffer automatiserede beslutninger af denne art.

Sådan kontakter du os

Ved forespørgsler vedrørende dine personlige oplysninger eller nogen af dine rettigheder, der er nævnt ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på en af følgende måder:

https://en-betfair.custhelp.com/app/contact_us/

Post: Customer Services, Paddy Power Betfair plc, Power Tower, Belfield Business Park, Clonskeagh, Dublin 4.

Indsendelse af en klage

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi håndterer dine personlige data, har du ret til at indgive en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed.

Andre nyttige emner relateret til fortrolighed og datasikkerhed

Fastholdelse

Vi opbevarer personlige oplysninger, så længe vi med rimelighed kan gøre det med henblik på juridiske eller forretningsmæssige formål. For de uregulerede jurisdiktioner, hvor vi opererer, og såfremt vi ikke er underlagt juridiske eller lovmæssige krav eller har grund til at beholde dine oplysninger i en længere periode af hensyn til risikostyring, bliver dine oplysninger ikke opbevaret længere end 7 år efter, at kontoen er lukket. Bemærk, at vi under visse omstændigheder kan være pålagt at beholde dine oplysninger på ubestemt tid (f.eks. under vores procedurer for ansvarligt spil og selvudelukkelse). Vi tager alle nødvendige skridt til at sikre, at beskyttelse af personlige oplysninger opretholdes i opbevaringsperioden.

Sikkerhed

Vi anerkender, at onlinesikkerhed og databeskyttelse er et område af vital betydning for alle vores kunder, så det er vigtigt for os, at du har tillid til, at dine personlige oplysninger er sikre, inden du opretter en konto. Vi er forpligtet til at anvende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang og for at undgå utilsigtet eller ulovlig behandling, videregivelse, ødelæggelse, tab, modifikation og skader. Vores teknologiske sikkerhedsløsninger er meget avancerede og er underlagt omfattende regelsæt. Vores tilgang er fokuseret på at forebygge risici. For at hjælpe os i denne henseende benytter vi pseudonymisering og kryptering, når det er muligt, for at reducere effekten af eventuelle hændelser. Da nogle kommunikationsformer via internettet ikke er helt sikre, kan vi ikke garantere sikkerheden af de oplysninger, som du offentliggør via din internetforbindelse. Du accepterer de iboende sikkerhedsmæssige konsekvenser ved brug af internettet, og gruppen påtager sig intet ansvar for eventuelle direkte, indirekte, hændelige, indirekte skader eller strafferetlige tab eller skader som følge af en sådan hændelse.

Udgivet den 04/16/2018