Ind- og udbetaling af penge

a) Betalingskort

Accepterede typer kreditkort

Betfair accepter Visa og MasterCard fra en række lande samt betalingskort (Visa Debit, Visa-Delta, Debit Mastercard, Maestro, Solo, Electron og Laser). Vi accepterer i øjeblikket kort fra følgende lande:

Australien Østrig Belgien
Brasilien Bulgarien Canada
Kroatien Cypern Tjekkiet
Danmark Egypten Finland
Frankrig Tyskland Gibraltar
Grækenland Ungarn Island
Ireland Israel Italien
Liechtenstein Luxembourg Macao
Malaysia Malta Holland
New Zealand Hviderusland Polen
Portugal Saudi-Arabien Singapore
Slovakiet Slovenien Sydafrika
SydKorea Spanien Sverige
Schweiz Taiwan Ukraine
Storbritannien Rusland Estland
Letland Litauen Thailand
Filippinerne Argentina Bosnien-Hercegovina
Mexico Rumænien Serbien
Montenegro Costa Rica Panama
Peru Guatemala Georgien
Armenien UAE

Registrering af kort

For at komme til skærmbilledet Kontooversigt skal du vælge "Kontobeløb" under "Min konto" på Betfairs hjemmeside. Klik på "Mine kortdetaljer" for at se detaljer/tilføje et nyt kort. Du kan registrere op til 3 kort på din konto (kun et de første 24 timer). Klik på "Tilføj kortdetaljer" for at tilføje et nyt kort og indtaste de krævede oplysninger. Når du registrerer et nyt kort, skal du give kortet et kaldenavn. Det gør anvendelse af kortet lettere og mere sikkert.

Indbetaling af beløb fra kort

Klik på "Beløb" øverst på siden eller "Indbetal beløb" på skærmbilledet Kontooversigt. Vælg kortet i rullelisten og indtast beløbet, du ønsker at indbetale. Du skal have kortet hos dig for at kunne indtaste sikkerhedsnummeret fra kortets bagside - vi opbevarer det ikke, og vi kan ikke behandle transaktionen uden det. Indtast derefter din adgangskode for at fuldføre processen. Dine beløb vil være til rådighed, så snart transaktionen er godkendt.

Sikkerhedskode eller CVV2

Din sikkerhedskode er et 3-cifret tal, der findes bag på kortet over underskriftsfeltet. Det kaldes også CVV2, der står for "Card Verification Value 2", og det følger ofte de sidste cifre i kortnummeret.

CVV2-nummeret hjælper med at identificere kortet og beskytte dig mod misbrug. Det gemmes ingen steder på vores hjemmeside.

Verified By Visa og MasterCard SecureCode

Betfair indgår i Verified by Visa og MasterCard SecureCode initiativet (også kendt som 3D Secure), som arbejder på at øge og forbedre sikkerheden på Internettet. Hvis din kortudsteder indgår i dette initiativ kan du blive bedt om at tilvejebringe en personlig adgangskode eller yderligere informationer til din kortudsteder når du foretager et indskud.

Lær mere om fordelene ved Verified by Visa og MasterCard SecureCode.

Udbetaling til kort

Du kan altid udbetale hele eller dele af beløbet på din konto, så længe det ikke allerede er reserveret til væddemål. Det maksimale beløb du kan udbetale betegnes som "Hævesaldo". Hvis du udbetaler hele beløbet, er din konto stadig åben til fremtidig anvendelse.

Du kan udbetale penge til alle dine registrerede betalingskort, men kun på kort, hvor der er indsat et beløb hos Betfair. Desuden skal det samlede, udbetalte beløb på hvert registreret kort være lig med eller større end det samlede indsatte beløb, før du kan udbetale dine gevinster. Der er ikke gebyr for udbetaling via betalingskort.

Du kan udbetale ethvert beløb på til dit Visa-kort op til den fastsatte grænse på 48000 US-dollars pr. dag.

MasterCard

I henhold til MasterCards bestemmelser kan du ikke udbetale penge til udstedte UK MasterCards. Som et resultat heraf skal dit kort først "valideres", før du kan udbetale dine gevinster pr. check eller bankoverførsel - det angives af et J (valideret) eller N (ikke valideret) under dit kort. Dit kort kan blive valideret automatisk efter første gang, du indbetaler penge, eller manuelt, når du fremsender bevis på ejerskab (fx. kørekort, pas).

Afregistrering af kort

Du behøver kun afregistrere et kort, hvis du ønsker at anvende et andet i stedet, og du kan kun afregistrere et kort, hvis du har indsat et beløb på kortet og udbetalt beløbet igen.

Under særlige omstændigheder kan vi afregistrere et kort for dig (hvis dit kort f.eks. er tabt eller stjålet). Du vil dog blive bedt om bevis på ejerskab. Kontakt vores kundeservice for at få yderligere oplysninger.

MaestroCard

Du kan fra de fleste lande indbetale med MaestroCard, men du kan ikke udbetale penge til kortet. Denne regel er pålagt af MasterCard/MaestroCard. Du kan udbetale penge via de andre metoder, men vi gør opmærksom på, at du kommer igennem et sikkerhedstjek. Dette kræves for at bevise kortets ejerskab, før der kan udbetales penge. Dit kort kan blive automatisk valideret efter din første overførsel eller manuelt når du sender bevis på kortets ejerskab. Kort valideringsstatus er vist med J (valideret) eller N (ikke valideret) under dit kort.

Gebyrer

Betfair tilbyder bedre odds til sine brugere end traditionelle bookmakere og en af måderne til at opnå dette er at videresende omkostninger for behandling af transaktioner. Hvor gebyrer opkræves, vises det, når du behandler transaktionen.

Sikkerhedsoplysninger

Betfair forstår bekymringen over at sende personlige oplysninger herunder detaljer om betalingskort over internettet og har brugt meget tid på at finde den bedste teknologi til vore brugere. Vi har valgt DataCash, der er Storbritanniens førende leverandør af betalingsløsninger til e-handel, til at være vores betalingspartner for at sikre den højeste grad af sikkerhed for online-transaktioner.

Alle personlige oplysninger, der udveksles mellem dig og Betfair, er krypteret med SSL-funktionen, der er indbygget i browseren. Dette omfatter både alle personlige oplysninger på registreringsformularen og detaljer om dit betalingskort. Krypteringsteknologien sikrer, at selv om en person kunne se trafikken mellem dig og Betfairs server, ville vedkommende ikke være i stand til at læse oplysningerne. Dine oplysninger gemmes på en sikker server og detaljer om betalingskort krypteres.

Når du ind- eller udbetaler penge via kortet, foretages kontrol on-line hos Betfairs bankforbindelse, The Royal Bank of Scotland. Alle oplysninger der udveksles mellem Betfair og The Royal Bank of Scotland krypteres så igen. I overensstemmelse med regler for betalingskort gemmer vi ikke sikkerhedsnummeret fra dit kort.

Betfair besidder et såkaldt "BT TrustWise Secure Server Certificate", også kaldet "Secure Server ID", der angiver, at Betfair kan kommunikere sikkert med enhver bruger, der anvender Microsoft Internet Explorer. Dette fungerer som et let genkendeligt sikkerhedsstempel og sikkerhed på Betfairs hjemmeside. Din browser vil vise en guldhængelås i statuslinjen, når du bruger krypteret overførsel.

Til trods for sikkerheden på hjemmesider er det stadig vigtigt med opdateret virusbeskyttelse og firewall for at sikre dataene der indtastes eller gemmes i computeren.

b) Check

Alle kunder kan indsætte midler med check i enhver valuta, men udtræk via check er begrænset til kunder i Storbritannien og Irland som overfører enten britiske pund eller euro. Check-udtræk skal tilfredsstille reglerne for kortindskud og -udtræk.

Der opkræves normalt ikke gebyr for dette. Bemærk venligst at det kan tage op til syv dage ved udtræk a check, afhængig landet du bor i og banken du bruger.

c) Bankoverførsel

Du kan ind- og udbetale penge via bankoverførsel gennem Betfairs netværk af konti. Du vil få vist den konto, der passer bedst til dig afhængigt af dit land og den anvendte valuta, men du kan også vælge en anden på listen.

Udbetalinger via elektronisk bankoverførsel når normalt din bank i løbet af 2 til 3 bankdage, men den præcise clearing-tid kan variere afhængigt af din bank/dit land. Der opkræves en hævegebyr til at dække Betfairs omkostninger. Gebyrer oplyses, når du anmoder om udbetalingen.

d) Moneybookers

Moneybookers er en tegnebogsløsning til e-betalinger, der giver mulighed for at overføre midler til en "virtuel" konto via lokale bankoverførsler eller check og derefter overføre penge til din konto hos Betfair. MoneyBookers har bankkonti i mere end 20 lande, hvortil du kan overføre penge hurtigt og billigt. Klik her for at få flere oplysninger.

e) PayPal

PayPal er en kontoløsning for e-betaling som gør det muligt at foretage betalinger og pengeoverførsler online.

BEMÆRK: Kunder som bruger MasterCard-kreditkort til at betale via PayPal kan have problemer med at foretage indskud. Hvis problemet med at foretage indskud via PayPal fortsætter, bedes du venligst registrere dit kort under Min kortinformation og indsætte direkte til Betfair.

Du kan betro Betfair med dine kortoplysninger: Betfair beskytter følsomme kundedata med SSL-kryptering under datatransmissioner, og benytter 128-bit SSL Verisign klasse 3 certifikater.

f) Western Union

Western Union(r) Quick PaySM giver dig mulighed for at sende elektroniske betalinger direkte til os fra over 130 lande i hele verden. Det er hurtigt og nemt. Du skal blot besøge en deltagende Western Union-afdeling med pengene, du ønsker at indbetale plus et lille gebyr. Du skal blot udfylde en formular med firmanavn og kodeoplysninger som vist nedenfor. Bemærk at Western Union IKKE kan bruges hvis din Betfair-konto er i DKK.

FirmanavnFirmakodeValuta
Sporting ExchangeBETFAIR.UKGBP
Sporting ExchangeBFAIREUROPE.OEEUR
Sporting ExchangeBTFRUS.UIUSD
Sporting ExchangeHKBETFAIR.WKHKD
Sporting ExchangeSEBETF.UKSEK
Sporting ExchangeBFSGD.XQSGD

For at sikre at pengene indbetales på din konto så hurtigt som muligt er det meget vigtigt, at du indtaster dit brugernavn i feltet Referencenummer. Du kan også indtaste din e-mail-adresse som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Den nærmeste agent for Western Union kan du finde ved at klikke her.

Bemærk venligst - du kan kun sende penge i samme valuta som valutaen på din konto hos Betfair.

Vigtigt – Første gang du indbetaler penge via Western Union, bedes du sende os følgende dokumentation før pengene kan blive indsat på din Betfair-konto -

• ID (kopi af pas, kørekort eller sygesikringsbevis)
  • Bekræftelse af adresse (kopi af en regning eller udskrift fra din bank)

Disse dokumenter kan faxes på:+44 20 8834 8011, attention Client Operations, eller sendes via e-mail til: verification@betfair.com. Pengene vil blive indsat på din Betfair-konto, så snart disse dokumenter er blevet modtaget.

Bemærk: Ovenstående dokumentation behøves kun 1. gang du indbetaler penge via Western Union, og er en del af vores sikkerhedsprocedure. Dvs. at hvis du allerede har sendt os de nævnte dokumenter til, behøves de ikke igen.

Blå formular*

Du bedes udfylde den blå Western Union-formular med følgende info:

Overfør penge til:
Firmanavn: Sporting Exchange
Frimakode: (Angiv koden for den valuta som din Betfair-konto er i)
Land: Storbritannien

Afsender:
Personlig info: Dit fulde navn, adresse samt telefonnummer:
Kontonummer/referencenummer: Angiv dit Betfair-brugernavn i begge felter. Hvis du ikke angiver dit brugernavn, kan det forsinke overførslen til din Betfair-konto.

Efter du har starten overførslen, indbetaler vi pengene på din Betfair-konto så snart som muligt. Hvis pengene ikke er blevet indsat på din konto indenfor 24 timer, bedes du kontakte vores kundeservice, og oplyse detaljerne for overførslen.

For at finde dit nærmeste Western Union-kontor kan du klikke her.

g) Hvordan hæver jeg midler på min australske konto?

Kun midler fra din UK konto kan hæves fra din Betfair konto. For at hæve midler fra din australske konto, skal du først overføre det ønskede beløb (op til og inklusiv din samlede australske konto balance) til din UK konto. Du kan derefter hæve midler fra din Betfair konto via din UK konto.

BEMÆRK VENLIGST: For at kunne hæve midler fra din australske konto, skal du have bestået vores krav til kunde godkendelse.