Tervetuloa tietosuojakäytännön pariin

Esittely

Tämä käytäntö koskee sivustojamme, sovellusta, tuotteita tai palveluita, jotka linkittyvät tähän käytäntöön tai joille ei ole erillistä tietosuojakäytäntöä (yleisesti "Palvelumme").

Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on antaa sinulle parempi ymmärrys seuraavista asioista:

Suosittelemme lukemaan tämän käytännön huolellisesti. On tärkeää, että palaat usein tarkastamaan päivitykset tähän käytäntöön. Jos teemme tärkeiksi katsomiamme päivityksiä, kerromme sinulle asettamalla ilmoituksen asiaankuuluvaan Palveluun ja/tai ottamalla sinuun yhteyttä käyttämällä muita menetelmiä, kuten sähköpostia.

Kuka on Rekisterinpitäjä?

Betfairin rekisterinpitäjä on Power Leisure Bookmakers Limited osoitteessa Belfield Office Park, Beech Hill Road, Clonskeagh, Dublin 4, D04V972.

Entä Tietosuojavastaava eli DPO (Data Protection Officer)?

Betfair on nimittänyt Tietosuojavastaavan ("DPO"). Vaikka tietosuojavastaavaamme saa yhteyden osoitteessa dataprotection@paddypowerbetfair.com, asiakaspalvelutiimimme on ensimmäinen yhteyspisteesi, jos haluat harjoittaa oikeuksiasi. Katso alta osiosta "Sinun oikeutesi".

Keräämämme tieto

Kun käytät Palveluitamme, keräämme seuraavanlaista tietoa:

Meille antamasi tieto:

Me keräämme tietoa sinusta minkä tahansa Palvelumme tilin rekisteröimisprosessin yhteydessä. Tämä tieto voi sisältää muun muassa nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luotto-/debit-korttitiedot ja mitä tahansa muita tietoja, joita sinulta voidaan pyytää rekisteröitymistä ja/tai Palveluidemme käyttöä varten.

Saatamme lisäksi kerätä sinusta tietoa, jos pyydät tietoja tai asiakaspalvelua.

Kerätyt lisätiedot:

Saatamme myös kerätä seuraavat tiedot:

  1. nimi, yhteystiedot ja viesti, jos otat meihin yhteyttä tai osallistut kyselyyn, kilpailuun tai kampanjaan;
  2. tietoliikennetietojen kaltaista tietoa, sijaintitietoa ja muuta kommunikaatiotietoa (sisältäen IP-osoitteen ja selaintyypin) kerätään hyödyntäessäsi Palveluita;
  3. laitetietoa sisältäen yksilöllisen laitetunnisteen;
  4. vieraillut sivut ja näytetty sisältö, klikatut linkit ja painikkeet, ennen Palvelun käyttöä ja sen jälkeen vieraillut osoitteet. Katso lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta sivulta Evästekäytännöt;
  5. tietoja ja viestintää sivustojen foorumeilla, sisältäen chattihuoneet ja keskustelufoorumit, profiilikommentit, pelin sisäiset haasteet ja chattiviestit pelioperaattorien ja muiden käyttäjien välillä;
  6. vedonlyönti, pelaaminen, maksut, maksumenetelmät ja muut tilisiirrot – näitä analysoidaan säännöllisesti, että voimme kehittää sinulle tarjoamiamme Palveluita;
  7. puhelin- tai livechattikeskustelusi – joko vedon asettamiseksi tai asiakaspalveluna;
  8. vastauksesi markkinointikampanjoihin meiltä tai kolmansien osapuolten kautta eli kyseisten sähköpostien avaaminen/klikkaaminen;
  9. sosiaalisen median profiilisi tiedot (nimi, profiilikuva ja muita tietoja, jotka olet laittanut saatavillemme), kun muodostat yhteyden tai otat meihin yhteyttä sosiaalisen median tilin kautta;
  10. toiminnan profiloinnin perusteella saatu tieto (katso alta); ja
  11. tietoa kolmannen osapuolen tietokannoista toimiaksemme lainsäädännöllisten ja säädöksellisten velvoitteidemme mukaisesti.

Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet

Kaikki sinusta säilyttämämme henkilökohtaiset tiedot eivät aina tule suoraan sinulta. Saatamme myös kerätä tietoa kolmansilta osapuolilta, kuten yhteistyökumppaneiltamme, palveluntarjoajilta ja julkisesti saatavilla olevilta sivustoilta (eli sosiaalisen median alustoilta), toimiaksemme lainsäädännöllisten ja säädöksellisten velvoitteidemme mukaisesti, tarjotaksemme mielestämme kiinnostavia Palveluita, pitääksemme yllä tietojen tarkkuutta ja kehittääksemme Palveluita.

Jos kirjaudut sisään johonkin tuotteistamme Facebookin kautta, Facebook tarjoaa meille joitain Facebookin käyttäjätietojasi. Saatamme käyttää näitä tietoja rekisteröimisprosessimme yhteydessä ja markkinoidaksemme sinulle tuotteitamme ja Palveluitamme Facebookissa.

Evästeiden kerääminen

Keräämme selain- ja evästetietoa, kun navigoit ensimmäisen kerran sivustoillemme. Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle paremman asiakaskokemuksen ja käytettävyyden. Tietyt evästeet antavat sinun poistua ja palata Sivustoillemme uudelleen syöttämättä salasanaasi uudelleen. Verkkopalvelin seuraa tätä. Katso lisätietoja evästeiden käytöstä, niiden käytön hallinnasta sekä internetpohjaisesta ja mobiilimainonnastamme evästekäytännöistämme.

Kuinka me käytämme tätä tietoa

Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja näissä Palveluihin ja liiketoimintaan liittyvissä tarkoituksissa:

  • Tilin luominen, vahvistaminen ja hallinnointi: Käytämme henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja tietoa laitteestasi tilisi luomiseen ja hallinnoimiseen, teknisen palvelun ja asiakaspalvelun sekä opastuksen tarjoamiseen, henkilöllisyytesi todistamiseen, maksutietojen prosessoimiseen ja tärkeiden tili- ja Palvelutietojen lähettämiseen Nopeamman tilin rekisteröimisen mahdollistamiseksi, jos avaat vedonlyöntitilin toiseen Ryhmän yhtiöön (jos esimerkiksi aiot avata tilin Paddy Powerille, me käytämme Betfairille lähetettyjä vahvistusasiakirjoja toimiaksemme lainsäädännöllisten ja säädöksellisten vaatimustemme mukaisesti).

    Ehtona Palveluidemme käyttämiseksi me pyydämme sinua jakamaan tarkan sijaintisi, jotta voimme varmistaa, että olemme valtuutettuja tarjoamaan Palveluita sinulle sijainnissasi. Yllä esitetty käsittely vaaditaan, että voimme tarjota Palveluita sinulle ehtojen ja edellytystemme mukaisesti.

    Vahvistaaksemme ikäsi ja rekisteröintitietojesi tarkkuuden, sisältäen tällaisten tietojen jakamisen kolmansille osapuolille, esim. rahoituslaitoksille ja kolmannen osapuolen luottotietoyrityksille. Tämä vaaditaan, että voimme toimia laillisten velvoitteidemme mukaisesti.

    Isobritannialaiset asiakkaat:
    Meille tarjoamiesi tietojen perusteella saatamme myös tehdä luottotietotarkastuksen varmistaaksemme, että sinulla on riittävästi varoja Palveluidemme käyttämiseen. Tämän tehtävän suorittaa puolestamme luotettava kolmas osapuoli, TransUnion, ja se jättää hakujalanjäljen, joka ei vaikuta negatiivisesti TransUnionin luottotietoihisi. Katso lisätietoja TransUnionin tietosuojakäytännöstä: http://www.transunion.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice

    Saatamme myös käyttää henkilötietoja valvoaksemme ehtoja ja edellytyksiämme.
  • Räätälöinti: Käytämme henkilökohtaisia tietoja toimittaaksemme ja ehdottaaksemme räätälöityä sisältöä personoidaksemme kokemuksesi Palveluissamme. Tämä käsittely on tarpeellista oikeudellisten etujemme mukaisesti toimittaaksemme tai esitelläksemme relevanttia sisältöä asiakkaillemme.
  • Markkinointi ja tapahtumat: Me käytämme ilmaisemiesi mieltymysten mukaisesti (milloin sovellettavissa) henkilökohtaisia tietoja toimittaaksemme sinulle markkinointi- ja tapahtumaviestintää eri alustoilla, kuten sähköpostitse, puhelimella, tekstiviesteillä, suoralla postilla, netissä, push-ilmoituksilla tai muulla tavalla. Toimimme näin asiakassuhteesi aikana kanssamme, ja ellet ole erityisesti ohjeistanut toisin, kohtuullisen ajanjakson ajan suhteen loppumisen jälkeen, tiedottaaksemme sinua tuotteista, palveluista, kampanjoista ja erikoistarjouksista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua.

    Jos lähetämme sinulle markkinointisähköpostin tai tekstiviestin, se sisältää ohjeet tällaisten markkinointiviestien peruuttamiseen jatkossa. Voit myös hallinnoita tietojasi ja päivittää markkinointiasetuksesi välilehden "Oma tili" kautta, kun kirjaudut sisään tilillesi. Markkinointiasetusten muutosten käsittely voi kestää 48 tuntia. Muista, että vaikka peruutat markkinointisähköpostien vastaanottamisen, saatamme silti lähettää sinulle tärkeää tietoa Palvelusta liittyen tileihisi ja tilauksiisi.

    Useimmat selaimet ja sovellukset antavat sinun myös hallinnoida ilmoitusasetuksia. Kun esimerkiksi lataat ensin vedonlyöntisovelluksemme iOS:lle, sinua pyydetään sallimaan tai estämään ilmoitukset sovelluksestamme. Katso kattavat tiedot selaimesta/sovelluksesta.

    Me lähetämme aika ajoin sinulle markkinointimateriaalia, mikä voi erityisesti kiinnostaa sinua, perustuen käyttäytymiseesi eli vedonlyönti- ja pelitoimintaasi, trendeihin ja kiinnostuksen kohteisiin. Nämä markkinointiviestit tarjoavat sinulle tietoa tuotteista, palveluista, aktiivisista kampanjoista tai tarjouksista, jotka ovat saatavilla sinulle missä tahansa Ryhmän yhtiössä (muun muassa Paddy Power, Betfair, Timeform, Sportsbet, BetEasy, FanDuel, TVG, Adjarabet, Sky Betting and Gaming, Full Tilt, PokerStars ja FOX Bet), sekä tietoa valittujen yhteistyökumppaneidemme ja kolmansien osapuolten tarjoamista tuotteista ja palveluista.

    Paitsi silloin kun käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoitukseen perustuen etukäteen antamaasi kirjalliseen suostumukseen, jolloin sinulla on mahdollisuus peruuttaa sähköinen suoramarkkinointi ilmoittamalla meille, me käsittelemme henkilökohtaisia tietoja markkinointitarkoituksessa tarpeellisella tavalla oikeudellisten etujemme mukaisesti kampanjoidaksemme tuotteitamme ja palveluitamme.

    Saatamme julkaista pelaajien nimimerkkejä ja/tai chattinimiä sekä saatuja voittoja ja palkintoja sivustoillamme oikeudellisten etujemme mukaisesti.
  • Riskinhallinta: Käsittelemme henkilötietojasi arvioidaksemme ja hallitaksemme liiketoimintamme riskejä, että voimme tarjota Palveluita sinulle ja toimia oikeudellisten etujemme mukaisesti.
  • Mainosten ja Palveluiden näyttäminen ja mittaus: Käytämme yhdistelmää tiedoista, joihin sisältyy muun muassa mainosevästeet, sähköpostiosoitteesi, laitetunnuksesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi, osoitteesi ja aktiivisuutesi sivustolla, näyttääksemme sinulle kohdennettuja ja relevantteja mainoksia valituilla sallituilla sivustoilla internetissä ja sosiaalisen median sivustoilla. Tätä tietoa voidaan myös käyttää mittaamaan ja analysoimaan tällaisten mainosten tehokkuutta ja saavuttavuutta, mikä auttaa meitä kehittämään ja hiomaan markkinointistrategiaamme oikeudellisten etujemme mukaisesti.
  • Kyselyt ja äänestykset: Jos päätät osallistua kyselyyn tai äänestykseen, antamiasi henkilökohtaisia tietoja voidaan käyttää markkinointi- tai markkinointitutkimustarkoituksessa oikeudellisten etujemme mukaisesti.
  • Diagnostiikka, tutkimus ja kehitys: Me käytämme henkilökohtaisia tietoja sisäiseen tutkimukseen ja kehitykseen, järjestelmän ongelmien diagnosoimiseen, sivustojemme ylläpitämiseen, Palveluidemme ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien kehittämiseen ja testaamiseen sekä uuden sisällön, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Testauksen ja analyysien toteuttaminen. Tämä käsittely on tarpeellista oikeudellisten etujemme mukaisesti.
  • Chattihuoneet, viestit ja yhteisöfoorumit: Useat Palveluistamme tarjoavat ominaisuuksia, kuten chattihuoneita, viestipalveluita ja yhteisöfoorumeita yhteistoiminnan, vertaisyhteyksien, pelien ja tiedonvaihdon tarkoituksessa. Palvelusta riippuen henkilökohtaiset tietosi, jotka päätät julkaista, jakaa, ladata tai saattaa julkisesti saataville ja näkyville muille, jotka käyttävät kyseisiä Palveluita. Sinun ei tule koskaan julkaista tai jakaa mitään tietoa, joka on luottamuksellista tai koskee muita, ellei sinulla ole lupaa sen tekemiseen. Saatamme käyttää tietoa, jota jaat yhteisössä ja tapahtumaprofiileissa ja foorumeilla, räätälöidäksemme kokemuksesi ja luodaksemme sisältöä ja vertaisyhteyssuosituksia. Näillä palveluilla saattaa olla omat Käyttöehtonsa ja soveltuvissa tapauksissa myös omat tietosuojakäytäntönsä.
  • Lainsäädännölliset ja säädökselliset velvoitteet: Meitä voidaan vaatia käyttämään ja säilyttämään henkilökohtaisia tietoja lainsäädännöllisistä ja vaatimuksellisista syistä. Me saatamme myös käyttää henkilökohtaisia tietoja täyttääksemme sisäiset ja ulkoiset auditointivaatimukset, tietoturvatarkoituksessa sekä silloin, kun uskomme sen olevan tarpeellista tai soveliasta: (a) sovellettavan lain mukaisesti, mikä voi sisältää lakeja asuinmaasi ulkopuolella; ja (b) vastataksemme tuomioistuinten, poliisiviranomaisten, valvontaviranomaisten ja muiden julkisten ja valtiollisten viranomaisten pyyntöihin, mihin voi sisältyä viranomaisia asuinmaasi ulkopuolella.
  • Profilointi: Alla määriteltyjen oikeudellisten etujemme mukaisesti tai toimiaksemme lainsäädännöllisten velvoitteidemme mukaisesti, suoritamme profilointia ja analysointia perustuen sijaintitietoihisi, ikään, vedonlyönti- ja pelitoimintaan, kiinnostuksen kohteisiin ja käyttäytymismalleihin seuraavissa tarkoituksissa:
    1. Asiakassegmentointiin tarjotaksemme sinulle räätälöityjä tuotteita ja palveluita sekä osuvampaa markkinointia. Jos esimerkiksi suurin osa vedoistasi on asetettu hevosurheiluun, pyrimme pääasiassa lähettämään sinulle markkinointimateriaalia hevosurheiluun liittyen;
    2. Riski- ja kauppa-analyysiin; ja
    3. Lisensoinnin ja lainsäädännön velvoitteisiin eli Vastuulliseen pelaamiseen, Rahanpesun estämiseen, Iän varmistamiseen, petosten estämiseen ja urheilutapahtumien rehellisyyden varmistamiseen.
  • Muut tarkoitukset: Meitä voidaan vaatia käyttämään ja säilyttämään henkilökohtaisia tietoja tappioiden ehkäisemiseksi tai suojellaksemme omia tai muiden henkilöiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta oikeudellisten etujemme mukaisesti.

Kuinka tätä tietoa jaetaan

Henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää tai jakaa mille tahansa Ryhmän sisäiselle yhtiölle tai soveltuvan sopimuksen mukaisesti kolmansille osapuolille kyseisten henkilökohtaisten tietojen käsittelyä varten perustuen ohjeistukseemme ja tämän käytännön mukaisesti käyttäen kaikkia muita soveltuvia luottamuksellisuus- ja turvallisuustoimenpiteitä.

Ryhmän sisällä:

Mikä tahansa viittaus "Ryhmään" tässä Käytännössä sisältää Flutter Entertainment plc:n ja kaikki tai minkä tahansa sen epäsuorista tytäryhtiöistä, yhteisyrityskumppaneista ja niihin liittyvistä yrityksistä ympäri maailmaa, joihin sisältyvät muun muassa Paddy Power, Betfair, Timeform, Sportsbet, BetEasy, FanDuel, TVG, Adjarabet, Sky Betting and Gaming, Full Tilt, PokerStars ja FOX Bet. Kuka tahansa Flutter Entertainment plc:n jäsen voi käyttää ja jakaa, ryhmän sisällä ja sen neuvonantajien kanssa, tarjoamaasi tietoja ja muuta sinusta säilyttämäänsä tietoa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tilin luominen, vahvistaminen ja hallinnointi;
  • Markkinointi ja tapahtumat
  • Riskinhallinta; ja
  • Lainsäädännölliset ja säädökselliset velvoitteet.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme ja yhteistyökumppanimme:

Ryhmä voi aika ajoin käyttää luotettuja kolmansia osapuolia tietojesi käsittelemiseen maailmanlaajuisten palveluiden tarjoamiseksi, sisältäen asiakaspalvelun, tietotekniikan, maksut, myynnin, markkinoinnin, data-analyysin, tutkimuksen ja kyselyt. Osana sopimuksiamme yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme joutua jakamaan tietojasi saatavana olevien maksujen ja etujen laskemiseksi.

Viranomainen tai lajin hallintoelin

Henkilökohtaiset tietosi, muun muassa rekisteröitymistietosi, vedonlyöntitilastosi, maksutilastosi, laitetietosi jne. voidaan myös jakaa mille tahansa viranomaiselle tai lajin hallintoelimelle (joiden kanssa Ryhmällä on sopimuksia (yhteisymmärryspöytäkirja tai "MOU") tällaisten tietojen jakamisen suhteen) urheilulajin tai pelin rehellisyyden tai sääntöjen valvomiseksi ja/tai rikoksen ehkäisemiseksi ja havaitsemiseksi ja kun Ryhmä katsoo, että on riittävä syy epäillä, että olet osallistunut tällaisten sääntöjen tai lain rikkomiseen, sinulla on tietoa tällaisten sääntöjen tai lain rikkomisesta tai muulla tavalla uhkaat asiaankuuluvan urheilulajin tai pelin rehellisyyttä perustuen arvioomme vedonlyöntikäyttäytymisestäsi tai perustuen viranomaisen tai urheilun hallintoelimen meille toimittamaan tietoon. Nämä hallintoelimet voivat käyttää sen jälkeen henkilökohtaisia tietojasi tutkiakseen ja toimiakseen näiden rikkomusten osalta omien toimintamalliensa mukaisesti.

Kansainväliset siirrot

Flutter Entertainment plc operoi liiketoimintaa useilla lainkäyttöalueilla, joista osa ei sijaitse Euroopan talousalueella ("ETA"). ETA:n ulkopuolella olevissa maissa ei ole aina vahvoja tietosuojalakeja. Kun siirrämme henkilökohtaisia tietoja Euroopan talousalueelta muihin maihin, joissa sovellettavat lait eivät tarjoa samaa tietosuojan tasoa kuin kotimaassasi, toimimme riittävän tietosuojatason tarjoamiseksi. Käytämme esimerkiksi sopimusehtoja, ryhmän sisäisiä sopimuksia ja muita keinoja, jotka on kehitetty varmistamaan, että henkilökohtaisten tietojesi vastaanottajat suojelevat niitä. Toimimme varmistaaksemme, että keräämämme tieto käsitellään tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain mukaisesti siellä, missä data sijaitsee. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä alla.

Muut tilanteet, joissa luovutamme henkilötietojasi

Näissä käytännöissä määriteltyjen toimintojen lisäksi emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille paitsi, jos se on lain mukaan pakollista tai sallittua. Nämä tapaukset ovat harvinaisia, mutta ajoittain saatamme joutua luovuttamaan tietoa poliisille tai muille lainvalvontaviranomaisille, tuomioistuimille, lakisääteisille viranomaisille (esim. veroasioissa) ja urheiluviranomaisille (urheilun luotettavuuden kysymyksissä) maissa, joissa toimimme.

Kun on tarpeellista suojata tai puolustaa oikeuksiamme ja etujamme, ratkaista riitoja, vastata mielestämme väärään tai harhaanjohtavaan tiedotusvälineiden tietoon tai panna sopimuksiamme täytäntöön, pidätämme oikeuden luovuttaa henkilötietoja viranomaisille, ulkopuolisille oikeudellisille neuvonantajille, velanperintä- ja jäljitysyrityksille ja tiedotusvälineille, mutta nämä tapaukset ovat harvinaisia.

Jos yrityksemme omistajuus muuttuu kokonaan tai osittain tai jos teemme uudelleenjärjestelyjä tai rakennemuutoksia, siirrämme henkilötietosi uudelle omistajalle tai yritykselle, jotta me voimme tai he voivat tarjota pyytämiäsi palveluja.

Kun luovutamme henkilötietojasi, teemme sen aina olosuhteista riippumatta lainmukaisesti ja yksityisyytesi huomioon ottaen. Jos saamme pyynnön lainvalvontaviranomaiselta tai muulta lakisääteiseltä elimeltä, emme luovuta henkilötietoja ilman oikeuden määräystä tai muuta laillisesti pätevää viranomaistodistusta vastaan.

Sinun oikeutesi

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla rekisteröitynä on useita oikeuksia, jotka käydään läpi alla. Jotkut näistä pätevät vain tietyissä tilanteissa, ja niihin on useita poikkeuksia tietosuojalainsäädännössä. Kerromme sinulle vastauksessamme pyyntöösi, jos tukeudumme tällaisiin poikkeuksiin.

  • Pääsy henkilötietoihin: Sinulla on oikeus pyytää kopiota sinusta säilyttämistämme henkilötiedoista. Jos haluat tehdä kyseisen pyynnön, katso osiosta Ota yhteyttä lisätietoja yhteyden ottamisesta meihin.
    Sinun tulee sisällyttää riittävästi tietoja itsesi tunnistamiseksi sekä muita asiaankuuluvia tietoja, jotka auttavat meitä täyttämään pyyntösi. Pyyntösi käsitellään mahdollisimman pian.
  • Henkilötietojen korjaaminen: Voit pyytää meitä oikaisemaan ja korjaamaan sinusta käsittelemiämme henkilötietoja, jotka ovat virheellisiä. Tarjoamme sinulle tilin asetukset ja työkalut, joiden avulla pääset käsiksi tiliisi liittyviin tietoihin.
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Kun olemme tarvinneet suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa kyseinen suostumus.
    Peruuttaaksesi markkinoinnin voit käyttää meiltä saamastasi markkinointiviestinnästä löytyvää peruutuslinkkiä. Muiden markkinointiasetusten osalta voit vierailla välilehdellä Oma tili, kun kirjaudut tilillesi, tai valita vaihtoehdon "Ota yhteyttä" asiaankuuluvassa palvelussa.
  • Oikeus poistamiseen: Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa syytä. Tämä oikeus koskee vain tiettyjä olosuhteita, eikä se ole taattu tai absoluuttinen oikeus.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Tämä oikeus sallii sinun saada haltuusi henkilötietosi, jotka olet antanut meille suostumuksellasi tai jotka meidän oli tarpeellista hankkia sinulta tuottaaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, muodossa, jonka avulla voit siirtää kyseiset henkilötiedot toiselle organisaatiolle. Sinulla voi olla oikeus saada henkilötietosi siirrettyä meidän toimestamme suoraan toiselle organisaatiolle, jos se on teknillisesti mahdollista.
  • Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa pyytää, että keskeytämme henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn. Kun keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn, olemme silti oikeutettuja tallentamaan henkilötietosi, mutta mikään muu näiden tietojen käsittely vaatii suostumuksesi, lukuun ottamatta tiettyjä poikkeuksia.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus vastustaa oikeudellisten etujemme perusteella käsiteltävien henkilötietojesi käyttämistä. Saatamme kuitenkin jatkaa henkilötietojesi käsittelyä vastustuksestasi huolimatta, jos on pakottavia oikeudellisia perusteita sen jatkamiseksi tai meidän on käsiteltävä henkilötietojasi laillisten vaateiden yhteydessä. Voit käyttää oikeuttasi vastustaa profilointia, joka tapahtuu evästeitä käyttämällä, hallinnoimalla oletusasetuksiasi Evästekäytännöissä esitetyllä tavalla. Sinulla on lisäksi oikeus vastustaa profilointia, jota tehdään suoramarkkinointitarkoituksessa. Voit käyttää tätä oikeutta käyttämällä meiltä saamastasi markkinointiviestinnästä löytyvää peruutuslinkkiä
  • Oikeudet automaattisen päätöksenteon ja profiloinnin suhteen: Sinulla on oikeus olla olematta sellaisen päätöksen kohteena, joka perustuu täysin automaattiseen käsittelyyn (ilman ihmisen osallistumista), missä päätös tuottaa oikeusvaikutuksia tai muuten merkittäviä vaikutuksia sinulle. Tämä oikeus tarkoittaa, että voit pyytää meitä sisällyttämään yhden työntekijöistämme tai edustajistamme päätöksentekoprosessiin. Olemme tyytyväisiä siitä, että emme tee tällaisia automaattisia päätöksiä.

Yhteystietomme

Jos sinulla on pyyntöjä henkilötietoihisi tai mihinkään yllä mainittuihin oikeuksiisi liittyen, ota meihin yhteyttä käyttämällä jotain seuraavista tavoista:

https://support.betfair.com/app/contact_us/

Posti: Betfair Customer Services, Belfield Business Park, Clonskeagh, Dublin.

Reklamaation lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen siihen, kuinka me hallinnoimme henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä reklamaatio paikalliselle Tietosuojaviranomaisellesi.

Muita hyödyllisiä tietosuojaan ja tietojen turvallisuuteen liittyviä asioita

Säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin perustellusti tarvitsemme niillä lainmukaisiin tai liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Sääntelemättömillä lainkäyttöaluilla, joilla toimimme, eikä meillä ole lainmukaista tai säädöksellistä vaatimusta tai riskinhallinnallista syytä säilyttää tietojasi pidempää aikaa, tietojasi ei säilytetä kauempaa kuin 7 vuotta tilin sulkemisen jälkeen. Huomaa, että meitä voidaan vaatia tietyissä olosuhteissa säilyttämään tietosi määrittelemättömän ajan (esimerkiksi vastuulliseen pelaamiseen ja henkilökohtaiseen porttikieltoon liittyvissä toimenpiteissämme). Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tietojen yksityisyys säilyy säilytysaikana.

Turvallisuus

Ymmärrämme, että nettiturvallisuus ja tietosuoja on äärimmäisen tärkeää kaikille asiakkaillemme, joten meille on tärkeää, että voit luottaa henkilötietojesi turvallisuuteen, ennen kuin rekisteröit tilin. Olemme sitoutuneet käyttämään turvallisuustoimenpiteitä suojataksemme tietojasi luvattomalta käytöltä ja ehkäisemään vahingossa tai laittomasti tapahtuvaa prosessointia, julkistamista, tuhoamista, katoamista, muuttamista ja vahingoittumista. Teknologiset turvallisuusratkaisumme ovat erittäin edistyneitä ja niitä sovelletaan kehittyneissä puitteissa. Lähestymistapamme keskittyy riskien ehkäisemiseen. Tukeaksemme tätä käytämme nimien poistamista ja salausta aina, kun mahdollista, vähentääksemme mahdollisten virhetapausten vaikutusta. Koska kaikki kommunikaatio internetin kautta ei ole täysin turvallista, emme voi taata sellaisen tiedon turvallisuutta, jonka tuot julki käyttämällä internetyhteyttäsi. Hyväksyt internetin käyttämisestä aiheutuvat turvallisuusseuraukset, eikä Ryhmä hyväksy mitään vastuita mistään siitä aiheutuvasta suorasta, jostain johtuvasta, välillisestä, epäsuorasta tai seuraamuksellisista tappiosta tai vahingoista.

Versio 05/21 julkaistu 09.3.2021